Winter Vs . All - Season torkarblad

Vindruta torkarbladen är inte bara en av ett slag . Veta skillnaden mellan dem kan vara viktigt att se till att du använder din bil på säkrast möjliga sätt . Vinter torkarblad

Vinter torkarblad är speciellt byggda för att tåla snö och is . I kallare förhållanden , kan regelbundna blad förvärva en ackumulering av isbitar eller frysta snö i och runt bladet . Resultatet blir ofta ränder på vindrutan och försämrad syn . Vinter torkarblad har en gummi eller vinyl lindas runt klingan , blockerar is och snö från att tränga in mellan metall armar torkare .
All - Season torkarblad

all - säsongen torkarbladen är gjorda för att klara vatten , snö och is från en vindruta . De är oftast byggda med flera eller förstärkt gummi blad för att hjälpa hantera eventuella och alla element . De inte , dock har gummi eller vinyl omslag av blad vintern torkarblad .
Välja torkarblad

All - säsongen torkarblad är oftast billigare och kan vara det rätta valet för någon på en begränsad budget . Med rätt underhåll av fordonet och bladen , kan alla årstider vindrutetorkare vara det bästa alternativet . Men om du bor i ett område där tung snö och is är vanliga , spendera extra pengar för att utrusta din bil med vintern blad betyder att du har en säkrare resa .
< Br > .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129027.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.