Min 2000 Buick Regal Dies & startar inte

Buick Regal producerades 1973-2004 av General Motors Company. Flera återkallelser har utfärdats för 2000 modeller, varav en del skulle kunna påverka förmågan för bilen att starta. Om din Buick Regal har problem med att starta, utesluta minns frågorna innan du checkar grundläggande artiklar i din bil. Instruktioner
1

Kontakta din lokala Buick återförsäljare för att se om din bil är en berörs av en återkallelse på bränsleslangen. En klämma som är tänkt att säkra bränsleslangen kan lossna. Detta kan leda till bränsleläckage. Brist på bränsle i din Regal kan orsaka att motorn beslagta och inte längre kunna starta. Återförsäljaravtalet kommer att reparera eller byta ut klämman som behövs.
2

Call Buick på 1-866-608-8080 för återkallelse information om en front rocker packning. Detta påverkar bara din bil om den har en 3.8L V-6 motor. De fordon som berörs av detta återkallande har högre temperaturer i främre rocker packning skal. Det kan orsaka oljeläckage, små bränder och överhettning motorer. Överhettning orsakar motorn att beslagta och inte starta. Om din bil påverkas, kommer Buick installera en ny packning och byt ut alla delar som har skadats som följd.
3

Kolla under huven för korrosion på batteriet eller gnista pluggar. Om det finns någon korrosion på batteri, häll en läsk över terminalerna och skrubba försiktigt med en stålborste. För korrosion på tändstiften, skrubba med en stålborste om korrosionen inte kommer att lossna använda en broms renare innan skrubbning.
4

Vrid nyckeln i tändningslåset och titta på instrumentpanelen tänds. Om de är svagt eller inte kommer på, är batteriet dränering eller har dött. Ladda eller byt ut vid behov. Om batteriet är mer än två till tre år, behöver den sannolikt ersättare.
5

Lägg en gallon gas till din Buick. Medan Regal har en gas mätare, ibland kan det vara fel. Efter tillsats av bränsle, försöker starta bilen igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129003.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.