Hur man gör min 250cc Scooter Faster

Att göra din 250cc scooter snabbare kräver att du utföra flera procedurer rutinunderhåll på din scooter innan eventuellt lägga till en eller flera eftermarknaden mekaniska och prestanda alternativ för att hjälpa din scooter att gå snabbare. Vilket alternativ du väljer, om någon, är helt beroende av din vilja att köpa dessa komponenter. Var lugn, gör din 250cc scooter snabbare kan åstadkommas utan att köpa eller installera någon eftermarknaden alternativ. Instruktioner
1

Kontrollera att bränsletanken är fylld med rätt bensin eller gas-till-oljeblandning. Även sällsynta, vissa 250cc skotrar kräver särskild gas och olja blandningar för att köra ordentligt, och nästan alla 250cc skotrar kräver en bensin med högre oktantal än vad du förmodligen använda i bilen. Om du är osäker på om din tank är full med rätt gasblandning, överväga att suga tanken och påfyllning det med bränsle som rekommenderas av din scooter bruksanvisning.
2

Kontrollera olika mekaniska komponenter som är relaterade till drift av din scooter såsom dess däck, remskivor variator och bromsar. Underinflated däck kommer att orsaka din scooter att förlora hastighet avsevärt genom att öka friktionen på vägen. Felaktigt smorda Variator remskivor kommer att orsaka din scooter drivlina till skumt och sticket när du arbetar skotern. Felaktigt fungerande bromsar kan ibland hålla sig till kanten, lägga friktion till scooter hjul som det är igång.
3

Installera eftermarknaden alternativ för att förbättra din scooter prestanda som en vindruta eller en ny avgasröret. En vindruta kommer att göra din skoter mer aerodynamiska genom förskjutning all luft som skulle fånga på din kropp. Ett nytt avgasrör kommer att förbättra den hastighet med vilken rök ut från din scooter motor, förbättra den hastighet med vilken bensin kan förbrännas i motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128992.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.