Hur att reparera Bubblor i Färgtoning

Om inte tillämpas av en professionell, fönster toning kan komma ut ser fruktansvärt. Det vanligaste tecknet på amatör-tillämpad fönster färgton är luftbubblor. När färgtonen är på plats, är det svårt att avlägsna bubblorna, är det dock möjligt. Om du inte kan bli av med luftbubblor, måste nyansen tas bort helt och appliceras på nytt med större omsorg. Saker du behöver
Värmekanon
Needle
sprutflaska
Kreditkort
Visa fler instruktioner
1

Håll en värmepistol ca 6 till 8 inches bort från fönstret färgton. Flytta värmepistol och tillbaka värmer nyans. Detta kommer att hjälpa till att lossa nyans lim, vilket gör det lättare att ta bort bubblor. Om du inte har en värmepistol, kommer en hårtork gör.
2

Fyll en sprutflaska med vatten och spraya tonade fönster. Detta stoppar nyans från rippa när du trycker luftbubblorna ut. Addera 3

Pop en bubbla med nålen. Bara pop en bubbla på en gång om de inte är grupperade tillsammans.
4

Placera den platta kanten på ett kreditkort mot poppade bubblan. Dra kreditkort via bubblan, fortsätter tills du når kanten på färgton och bubblan är släppt.
5

Upprepa på alla återstående bubblor. Fortsätt att spraya fönstret med vatten när du arbetar. Om du inte gör detta kan rippa fönster färgton.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128943.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.