Hur gör jag programmera min Keyless Entry på en G6?

Tillverkas av Pontiac uppdelningen av General Motors var G6 erbjuds som en sportsedan, cabriolet eller coupé. Med nedläggningen av Pontiac varumärke, stoppade produktionen av G6 efter 2009 års modell. Den Remote Keyless Entry var en populär standardfunktion i G6. Funktion

Remote Keyless Entry System (RKE) tillåts fjärrkontroll av trunk release och dörrlås och en avlägsen fordon start, och drevs av en sändare eller fob. Fob var i drift fram till ett avstånd på cirka 195 meter.
Funktioner

RKE kan också programmeras för att styra olika fordon funktioner, t.ex. fjärrstart, lås /låsa horn, ljusblixt, fördröja lås och belysning exteriör. Dessa funktioner är programmerbara via Driver Information Center (DIC) menyn. Programmering steg börjar på sidan 182 i G6 Bruksanvisning.
Varning

G6 RKE avlägsna sändare fungerar endast med ett specifikt fordon och inte kan omprogrammeras. Om någon försvinner eller skadas, skall en ersättare sändare köpas från en återförsäljare eller detaljist. Att programmet
Programmering

, slå på fordonet på. Tryck på Information och knapparna Återställ samtidigt i en sekund, släpp sedan. Från Anpassning menyn, använd knappen Information för att bläddra igenom menylägen och återställningsknappen för att komma till inställningarna för varje meny. Systemet kommer att lämna efter 10 sekunders inaktivitet eller när tändningen är avstängd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128892.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.