Min Stella Scooter Kommer inte Rev

Felsökning en skoter som körs men inte rev kan vara en svår process. Medan det finns vissa åtgärder som kan utföras av de utan avancerad mekanisk kunskap eller verktyg, vid en viss punkt kan det vara nödvändigt att ta din skoter till en mekaniker butik för ytterligare undersökning. Om du upplever problem med din Stella relaterade till motorns prestanda, börjar med den mest sannolika problemet källan och arbeta dig ner är ett bra sätt att identifiera problemet. Instruktioner
1

Kör en bränsleslang från en bensindunk direkt till inloppsventilen på skoterns förgasaren och håll burken ovanför förgasaren för att skapa ett allvar-baserat bränsle källa. Detta kommer att kringgå bränsleledningen, bränslepump, bränsletillförsel ventil och bränslefilter. Om motorvarvtalet när dessa element är förbi, kommer en eller alla av dem behöver troligen bytas.
2

Ta bort tändstiftet ur motorn och försiktigt undersöka den för skador, smuts eller skräp . Om du märker tunga svarta eller vita avlagringar på spetsen eller pluggen ser vittrade och misshandlades, försöka ersätta den med en ny kontakt för att se om det löser ditt rev problemet.
3

bort förgasaren från motorn och demontera den. Blötlägg det i förgasaren rengöringsvätska för ett par timmar för att lösa upp smuts och buildups skräp i det och dess ventiler, sedan sätta ihop den och installera den tillbaka in i motorn. Detta steg kan vara bäst lämnas till dem som är bekväma med motor byggnad och underhåll.
4

Låt skotern tomgång och spraya den med en vattenslang. Om du ser en förbättring i hur motorn körs när den sprutas, kan du ha fel på vakuum eller luftledningar. Vatten tillfälligt tätar hål och sprickor i dessa linjer och kommer att göra motorn smidigare när besprutas, men du måste byta ut dem för att åtgärda problemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128838.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.