Var Är bränslefilter på en 1992 Olds 88 Royal?

Den 88 Royal var en full - size bil tillverkad av Oldsmobile . I 1992 års Oldsmobile 88 kom med ett bränslesystem som utnyttjade en inline bränslefilter . Placering av bränslefiltret är så enkelt som att veta var du ska leta på bränsleledningen . Plats

bränslefiltret på en 1992 Oldsmobile 88 är placerad under fordonet . För att få till filtret , lyfter bilen med en domkraft . Krypa under bilen tills du är direkt under passagerarens sittgrupp . Titta uppåt till bränsleledningen och du bör se bränslefiltret monterad på ramen järnväg .
Identifiering

Bränslefiltret ser ut som en cylinder med en 3 - tums diameter. Det bör färgas antingen silver eller svart . Filtret kommer också anslutas till bränsleledningen från båda ändarna . Du måste lossa bränsleledningen från filtret för att byta filtret .
Felsökning

Oldsmobile rekommenderar att du byter bränslefiltret var 25.000 miles eller som behövs , vilket som inträffar först . När du byter bränslefilter , hålla öppen eld och tända cigarretter som bränslefiltret är sannolikt att innesluta bränsleelement och brandfarliga ångor .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128894.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.