Hur Exhaust Extractors Arbete ?

Ett fordon grenrör avser komponenter som används för att överföra motorns avgaser från olika delar av fordonet . Avgassystem utdragare är eftermarknaden avgas delar som används för att underlätta hög prestanda i förbränningsmotorer . Exhaust Manifold

ett avgasgrenrör fördelar jämnt förbränningsblandningen - bestående av ett specifikt beräknade förhållandet av luft och bränsle - i varje intag port av cylinderhuvudet hos motorn . Avgasgrenrör fungerar också som ett fäste för motorkomponenter såsom bränslespridare och förgasare .
Headpipes

Avgassystem centrifuger , som också kallas headers , är en serie av uttömma headpipes som fäster till varje cylinder. Rören konvergerar sedan i ett rör -liknande anordning som kallas en samlare . Avgassystem extraktorer typiskt består av rostfritt stål eller keramik.
Funktion

extraktorer Avgas öka motorns prestanda genom att minska mottrycket , vilket resulterar i en mer effektiv leverans av förbränningsblandning och därför en högre uteffekt från motorn . Tillbaka trycket är motståndet mot fluid via böjar eller hinder inom ett avgränsat område . Trycket tillsätts genom rörledningar och ventiler cirkulerande luft mot flödesriktningen .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128803.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.