Hur får Tint Film Av ett bilfönster

Även avlägsna bil film Färgtoning kan verka dyrt och komplicerat, kan det faktiskt göras ganska billigt av de flesta någon. Med lite tålamod och en del husgeråd, kan du ta bort den nyansen själv i din egen uppfart inom loppet av några timmar. Med tillämpning av ånga kan du ta bort nyansen i ett stycke tillsammans med lim, och inga ändlösa skrapning med ett rakblad behövs. Saker du behöver
Kläder ångbåt
Extension ackord
Rag
Fönsterputs
pappershanddukar
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1 < p> Få en bärbar kläder ångbåt. Om du inte har en redan, de i allmänhet detaljhandeln för $ 25 eller mindre. Anslut den till en förlängning ackord så att den kan användas inuti bilen, och slå på den.
2

Öppet din bil fönster och takluckan om du har en så ångan kan fly.

3

Börja ångande bakrutan från insidan. Börja längst upp till höger. Du bör kunna se kanten av färgton. Håll ångaren omkring en tum ifrån den i några minuter. Kontrollera med jämna mellanrum för att se om nyansen kommer skal bort. Det borde dra bort lätt. Om den inte gör det, håll ångande tills det gör det. När du har lyckats skalar hörnet av, håll ångande och peeling som du går. Dra på nyans långsamt och försiktigt för att undvika att det går sönder. Du bör kunna dra hela filmen ut i ett stycke.
4

Rengör fönstret. Limmet bör ha kommit ut med filmen, men för att vara säker på att skrubba fönstret ordentligt med en trasa. Rengör sedan insidan av fönster med fönsterputs.
5

Applicera ångan på vindrutan och ta bort nyans. Använd samma procedur som med bakrutan, inklusive rengöring.
6

Ansök ånga och avlägsna nyans till sidorutorna. Rulla upp fönstret du arbetar på, men lämna en liten lucka i toppen så att du kan komma till kanten av färgton. Du kommer att använda samma förfarande som med de andra fönstren. Beroende på modell av din bil, kan du behöva ta bort dörrpanelen så att du kan ta bort nyansen från botten av fönstret. Om du inte kan se den nedre kanten av färgtonen när fönstret rullas hela vägen upp, måste du ta bort panelen. Detta kan göras enkelt genom att placera skruvarna i panelen och skruva bort dem innan du lyfter bort panelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128771.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.