Hur till Stopp Drain Car Battery

En urladdat batteri kommer att orsaka en bil inte starta. Det är möjligt att batteriet tömdes från en kraftkälla såsom strålkastarna lämnas på under en längre tid. Eller det kan vara att batteriet kan läcka vätska eller i dåligt skick, vilket skulle kräva en omedelbar ersättare. Det är viktigt att rengöra och testa ditt batteri minst en gång var tredje månad för att hålla upp korrekt underhåll och undvika dränering problem. Instruktioner
1

Se alla invändiga lampor är släckta och att ingenting lämnas på att kunna tömma batteriet. Du bör också aldrig lämna radion på under en längre tid när man inte har bilen igång.
2

Håll batteriet rent. Använd en torr trasa för att torka av smuts eller rester nära terminalerna och områden anslutning. En oren batteriet kan ibland vara orsaken till dess dränering.
3

Kontrollera att se till att kabelanslutningarna till batteriet är åtdragna och rena. En lös eller smutsig anslutning kan orsaka dränering och andra problem till batteriet.
4

Använd en portabel laddare bilbatteri eller voltmeter för att testa och ladda bilens batteri om det ligger under prestandanivå. Du kan köpa en laddare till en lokal bil återförsäljare och sedan använda laddarens startkabeln att testa wattal av batteriet.
5

Ta din bil till en bil specialist om du fortsätter att ha problem med batteri eller om du har återkommande problem med motorn välter. Om du bytte ut det tomma batteriet med ett nytt själv så ska du se till att du vet orsaken till dränering så att problemet inte fortsätter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125514.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.