Hur man tar bort en spindel mutter på en 1994 Honda Civic

Den främre hjulupphängningen på en 1994 Honda Civic använder en främre spindel . Detta är monterad mellan den övre och undre styrarm , och håller bromsen rotor , broms nav , bromsok , och den halva axeln på plats . Den halv axel för transmissionen hålls på plats av en spindel mutter , vilket kan vara svårt att ta bort om du inte vet det rätta processen . Lyckligtvis , med rätt kunskap kan du ta bort spindeln muttern på under 30 minuter . Instruktioner
1

Park Civic på en plan yta och dra åt parkeringsbromsen . Lyft framför bilen med en domkraft och sätta pallbockar under uttaget pekar precis bakom framhjulen . Sänk bilen på läktaren tills vikten på bilen stöds .
2

Ta bort framhjulen med däck järn . Lokalisera spindelmuttern i mitten av bromsrotorn . Leta upp buckla i spindelmuttern , vilket innebär att det satsas. Placera stansen på insidan av buckla och hammare stansen att smälla buckla ur spindelmuttern .
3

Placera spett mot hjulet klackarna så att den främre rotorn kan inte vända . Avlägsna spindeln muttern med en 1/2-tums Ratchet och uttag .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128760.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.