Bogsering Instruktioner för BMW 323I

Även om det är allmänt trott att din BMW 323i kan bogseras av en bärgningsbil, är sanningen att eftersom din 323i är bakhjulsdriven, måste du använda ett flak bärgningsbil för att bogsera den. Tack och lov, omfattar BMW all nödvändig hårdvara, inklusive dragkrokar, som gör det lättare för en flatbädd att montera och bogsera bilen. Ett annat skäl till varför ett flak bärgningsbil krävs är att BMW tenderar att erbjuda mindre markfrigång än andra bilar i sin klass, så bogsering med en traditionell bärgningsbil kan orsaka stötfångaren för att dra mot marken. Instruktioner
1

Öppna din 323i bål, och skruva av plast spärren som sitter längst upp i mitten av bilens inbyggda verktygslåda, som är fäst på insidan av bakluckan öppnas, för att öppna verktygslådan.
Sida 2

Ta bort de två metall dragkrokar och spårskruvmejsel placerad inuti verktygslåda. Addera 3

Lokalisera fyrkantiga dragkrok lock som installeras i den bakre stötfångaren av dina 323i, och bända bort det med spårskruvmejsel.
4

Leta fram dragkrok skal, som ligger nära dimljuset mot passagerarsidan, och bända bort det med slitsade skruvmejsel.
5

Montera dragkrok täcker in båda ändarna av din bil genom att bestämt skruva dem på plats. Sänk bärgningsbil s flak, och vinkla ner det så att du kommer att kunna montera bilen.
6

Lossa bärgningsbil är metall vinsch, och bifoga den till den bakre dragkrok. Placera bärgningsbil på ett sådant sätt så att framsidan av 323i kommer att ställas inför baksidan av bärgningsbil när det sitter på flak.
7

Dra vinschen så att den bogserande tråden spänd, men inte börja dra bilen upp till flak ännu.
8

Sätt din 323i transmission i friläge, och släpp parkeringsbromsen.
9

ytterligare skärpa vinschen, och sakta dra bilen upp till flak. När det är på flak, håll vinschen åt, placera bilen i växel och dra åt parkeringsbromsen.
10

Fäst främre stöd dragkedja på framsidan dragkrok, och dra åt den tills den är spänd, och sedan vinkla sängen tillbaka upp horisontellt så det är platt på trucken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128687.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.