Hur man vet om en Honda Accord Har Keyless Entry

Om du vill använda det nyckellösa låssystemet för din Honda Accord, måste du programmera den nyckellösa fjärrkontroll. Du kan programmera fjärrkontrollen själv utan behov av någon extra utrustning. Genom att gå igenom denna process, kan du upptäcka om Accord har en avlägsen inträde som redan är installerat. Den Accord kommer att gå igenom det låssystem genom att låsa och sedan låsa bilens dörrar. Detta kan endast ske om du har en avlägsen inträde installerat. Saker du behöver
Keyless remote
Accord nyckeln
Visa fler instruktioner
1

Slå bilen på med nyckeln, men starta inte motorn. Sätt nyckeln i tändningslåset "On" läge. Vart och ett av följande steg måste slutföras inom fyra sekunder från det tidigare steget..
2

Klicka antingen på "Lock" eller "Lås upp"-knappen på din Accord Keyless remote
Sida 3

Vrid tillbaka nyckeln till "Off". Detta är det läge som gör att du kan ta ut nyckeln ur bilen.
4

Vrid nyckeln till "On" igen, klicka på "Lås upp" eller "Lock"-knappen på fjärrkontrollen, och slå sedan nyckeln tillbaka till "Off". Detta är andra gången du utföra denna uppgift.
5

Vrid nyckeln till "On" igen, tryck på knappen "Lås upp" eller "Lock"-knappen på fjärrkontrollen, och sedan klicka på knappen tillbaka " Off. " Detta är tredje gången för denna process.
6

Slå av bilens tändning tillbaka till "On" läge och klicka på "Lås upp" eller "Lock"-knappen en sista gång. Vid slutet av detta steg, kommer du att se bilens dörrar låsa och låsa upp automatiskt för att signalera att du är i programmeringsläget och därmed har ett nyckellöst system för inresa. Om detta inte sker, finns det ingen nyckellösa låssystemet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128541.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.