Hur man tar bort Transmission Lines

Ledningar ansluter överföringen till kylaren på ett fordon . Som transmissionsolja går genom motorn , värmer upp gradvis . När det är för varmt , kör det genom kraftledningar i kylaren , där det kyls och sedan cirkulerar igen . Borttagning av kylmedelsledningarna är nödvändig vid byte dem på grund av en läcka eller reparera kylaren . Den särskilda verktyg som behövs för detta jobb kallas en flare skiftnyckel . Saker du behöver
Front pallbockar
Hylsnyckel
Collection pan
Flare skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Hissa upp bilen upp på ett par pallbockar för att komma åt undersidan lättare . Skjut under bilen och leta reda på tråget . Detta är en stor , metallåda omgiven av bultar . Placera en samling pan under tråget .
2

Ta avloppet bulten från mitten av transmissionen tråget med hylsnyckel . Låt vätskan rinna in i samlingen pannan . Byt avloppet bulten .
3

Hitta två överföringsledningar (breda , vinyl slangar ) som går från sidan av transmissionen till botten av radiatorn . Använd skiftnyckel flänsmuttern att koppla bort slangarna från både överföring och radiator . Placera den öppna änden av nyckeln på slangen och skjut den att möta den muttern på vardera sidan av slangen. Vrid muttern tills den är helt lossnat . Dra slangen borta .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128525.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.