Min Acura RL startar inte

Den Acura RL är en lyxig sedan. Om din Acura RL inte startar, kan det bero på flera problem. Det finns några felsökning åtgärder du kan vidta som kan ge svaret. Instruktioner
1

Kontrollera batteriet. Vrid nyckeln i tändningslåset till läge "ON". Om innerbelysningen inte tänds, måste batteriet laddas eller bytas ut.
2

Vrid nyckeln i tändningslåset och försöker veva bilen. Om bilen gör ett klickande ljud och fortfarande inte startar, kan startmotorn vara fel. Om startmotorn slår över men motorn inte fånga, kan det finnas ett problem med tändningslåset eller bränslepumpen. På 2005 RLS, har det förekommit rapporter om en defekt elektrisk spole som orsakar bränslepumpen att plötsligt sluta.
3

Kontrollera vätskorna i Acura RL. Om vätskor är tomma eller läcker, kan det orsaka RL att stänga av motorn. Det finns kända servostyrning problem år 2005 till 2008 års modeller. Långa enheter eller höga temperaturer i RL kan leda slangen till servostyrningen att knäcka. Vätskan sedan läcker ut, vilket kan leda till en förlust av servostyrning och orsaka att motorn stängs av. Kontroll av vätska servostyrning kan varna dig för en eventuell läcka.
4

Ta bort tändstiften ur motorn. Dra av tändkabeln och tryck på kabeln till en metallyta. Om det inte finns någon gnista, då tändstiftet inte kommer att tända motorn och behöver bytas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128483.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.