Hur vill slå upp ett Vin för Motorspecifikationer

bilens motor specifikationer kodas i sin Vehicle Identification Number (VIN). Din motor specifikationer kommer att vara viktigt att veta i många scenarier, inklusive bilens reparation och återförsäljning. Att veta hur man ser upp ditt VIN och hur använder den för att bestämma motorns specifikationer kan göra det enklare. Instruktioner
1

Lokalisera ditt VIN på bilens titel och registrering. Om du inte har dessa dokument tillgängliga, kan du troligen hitta VIN på din bil. Vanliga platser för det är på rattstången, instrumentbrädan eller brandväggarna. Om du inte kan hitta det, be en automatisk tekniker, som känner både vanliga och ovanliga platser för att titta på din bil.
2

Anteckna året, märke och modell av din bil.

3

Få en avkodning nyckel. Den enklaste källan för avkoda nycklar är en av de webbplatser som specialiserat sig på dem. Använd avkodning för att avgöra vilken del av din VIN visar din motortyp. En tillverkare avkoda nyckel berättar vad siffrorna representerar vilka funktioner i bilen, beroende på din bils år, märke och modell. Hitta din motorkod, förmodligen i den fjärde genom nionde siffrorna i ditt VIN, om din bil är en amerikansk modell. Om det är en import, kan motorblocket på bilen själv bär koden. I amerikanska modeller, den fjärde till nionde siffror håller kodad information som beskriver bilens motortyp, kropp och bromsar.
4

Ta din motorkod till en webbplats som erbjuder VIN informationen, en Biltema, din fordonets tillverkare eller service på din återförsäljare. Att ha motorkod gör din resurs för att ge dig de exakta specifikationerna för din motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128430.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.