Hur du återställer ett Kryptonite lås

Kryptonite lås Company gör lås och stöldskydd för cyklar, tvåhjuliga fordon för snö sport och andra bärbara ridning enheter. Många av låsen använder en kombination som du kan programmera själv. Du återställa kombinationen när du får låset hem. Detta gör det lättare för dig att komma ihåg låsets kombination. Återställa kombinationen kräver inga speciella verktyg eller förkunskaper i lås. Instruktioner
1

Bekanta dig med de delar av Kryptonite modell av ditt lås. Hitta de rörliga siffrorna på framsidan av låset.
2

Flytta varje siffra så att siffran 0 visas i det lilla fönstret framför varje nummer ratten. När du är klar bör läsa "0000." Addera 3

Hitta kabeln knappen, som vanligtvis ligger i mitten till höger på framsidan av låset när du håller den . Tryck på knappen för att dra in kabeln i kroppen av låset.
4

Räta ut ett gem eller hitta något lika liten och för in den i reset-knappen, som är placerad på den övre vänstra sidan av låset. Samtidigt, tryck ned kabeln huvudet tills det inte kan gå i någon längre.
5

använda guiden pilar placerade på vardera sidan av det antal uppringningar och välja en kombination som du kommer ihåg. Skjut in kabeln knappen och dra ut kabeln huvudet bara ett par inches. Din lås bör förses nu med din egen kod.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128308.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.