Hur att förnya mitt License Plates

I Amerika, måste en bil ha registreringsskyltar knutna till den för att vara juridiskt driven. Detta innebär att varje år eller så, måste föraren förnya sina registreringsskyltar genom att betala en liten avgift och erbjuda uppdaterad information till sina statens Department of Motor Vehicles. Även om varje stat har sin egen metod för att förnya registreringsskyltar, de övergripande åtgärder som en förare måste ta är likartade och kan oftast göras online. Instruktioner
1

Gå till webbplatsen för din statens DMV. Eftersom varje stat har olika lagar och metoder för att förnya din registreringsskylt, måste du rådgöra med den stat där du registrerar din registreringsskylt.
2

Klicka på alternativet för "Vehicle Registration. " Alternativet kommer att vara placerad på framsidan av webbplatsen, men det kommer att vara i en mängd olika platser (vanligtvis antingen över toppen eller sidan) beroende på utformningen av statens webbplats.
3

Klicka på alternativet för "License Plate förnyelse." Detta kan formuleras något olika beroende på hemsidan, men det kommer att vara liknande namn.
4

Förnya dina skyltar. Du kan göra detta antingen genom att gå igenom en online-ansökan (alla stater tillhandahåller online förnyelse av registreringsskyltar) eller genom att fylla i ett formulär och skicka det till din lokala DMV. Oavsett vilken metod du använder, måste du betala staten DMV en transaktionsavgift för att gå tillsammans med din ansökan om förnyelse.
5

Vänta på din registreringsskylt förnyelse bildar att komma med posten. Om du väljer att göra på nätet förnyelse, kommer din registreringsskylt snabbt förnyas och du kommer att kunna köra lagligt. Men om du väljer att skicka in din registreringsskylt förnyelse, måste du vänta tills du får ord från din statliga DMV för att se till att din förnyelse har gått igenom.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128201.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.