Så här testar du Keyless Entry sändaren i en Accord

Om din Honda Accord har ett nyckellöst system för inresa, måste du använda den trådlösa sändaren att utnyttja det. Denna sändare har knappar för att låsa, låsa upp och öppna bakluckan på Accord. Du kan testa Accord sändaren genom att gå igenom systemets programmering instruktioner för att se till att det fullständigt har inrättats. Om du testar enheten men kan inte styra låssystem för din bil, kan du ha en trasig sändare. För att testa sändaren, slutföra varje av följande steg, vänta inte mer än fem sekunder mellan varje steg. Saker du behöver
Keyless sändare
Accord tändningsnyckeln
Visa fler instruktioner
1

Se till att motorn laddas upp, och sedan trycka på en knapp på din Keyless sändare. Om ingenting händer, fortsätt till steg 2 för att programmera sändaren.
2

Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid två klick medurs för att ställa in den på "Run"-läge.
Sida 3

Tryck antingen "Lås upp" eller "Lock" på sändaren, och vrid tändningsnyckeln tillbaka till basen, eller "0". Upprepa steg 2 och 3 ytterligare fyra gånger, men den fjärde gången, låt apparaten tändningsnyckeln i läge "RUN". Du kommer att höra ett klockspel att signalera att du har angett programmeringsläget.
4

Tryck på "Lock"-knappen eller "Lås upp"-knappen på sändaren. Dörrlås kommer cykeln att bekräfta sändaren har framgångsrikt programmerats.
5

Ta ut nyckeln ur tändningen och trycker på en knapp på sändaren. Om du kan låsa eller låsa upp dörrarna med det är sändaren fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128199.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.