Hur man återställer Avskräckande Radio Stöld på en 2006 Corvette

Många bilradioapparater har en stöldavhållande funktionen . Om radion förlorar makten , den låser , så en tjuv inte kan använda det i en annan bil . Radion kommer att förlora makten om din bil batteriet dör , är batteriet bytas eller en mekaniker kopplar bort batteriet för att serva din bil . Den Theftlock inslag i 2006 Chevy Corvette är utformad för att automatiskt lära sig en del av fordonets identifieringsnummer ( VIN ) . Men , om radion visar " Låst ", du kommer att behöva ta Corvette till en GM- återförsäljare för att få radion stöldskydd återställning . Du kan inte återställa systemet själv med hjälp av en säkerhetskod som du kan på äldre modeller . Instruktioner
1

Tryck på " ACC " -knappen på instrumentpanelen med fob i bilen om du har en nyckel - mindre tändning . Annars , vrida om nyckeln i tändningslåset till läge "ON" .
2

Skriv ned de felmeddelanden som visas på radion .
3

Ta Corvette till en GM- återförsäljare , om radion visar meddelandet " Låst ". Det finns ingen kod kan du ange att låsa upp radion på en 2006 Corvette eller nyare modeller . En återförsäljare måste ansluta ett felsökningsverktyg och hämta bilen och radio information. Dealern kommer då att ladda upp information till General Motors och få en upplåsningskod , som måste laddas upp till bilens radio .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128048.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.