Hur man kan förbättra bränsleekonomin för en Mini Cooper

Mini Coopers redan få bra gas körsträcka, men även den bästa gas körsträcka kan förbättras genom korrekt underhåll av din bil och göra goda köregenskaper beslut. Förbättra din bränsle körsträcka kommer att gynna miljön och även små gas körsträcka ökar kan du spara pengar under hela livstiden för din bil. Instruktioner
1

Kontrollera att din Mini Cooper motorn hålls igång ordentligt. Utför regelbundet underhåll, såsom oljebyten och problem reparation som uppstår. Om din motor inte är i gott skick, kommer det att få arbeta hårdare för att driva bilen och kommer att använda mer bensin som följd.
2

Har däck med lågt rullmotstånd installerade på Mini Cooper. Dessa däck är utformade för att minska friktionen mellan däck och väg. De tillåter bilen att använda mindre ström för att vända däcken. Du kommer också vill se till att däcken är ordentligt luftade upp och anpassats för att minska mängden dra de sätter på Mini Cooper.
3

Lämna inte Mini Cooper tomgång mer än en minut eller två. Tomgång fordon använder mer bensin sedan parkerade fordon och ge utsläpp som kan skada miljön.
4

Roll ner dina fönster i stället för att driva luftkonditioneringen. Köra luftkonditioneringen kräver din Mini Cooper motorn att arbeta hårdare och förbrukar mer bränsle.
5

Planera dina resor så att du kan utföra flera uppgifter på samma utflykt, snarare än att göra upprepade resor för flera objekt . Du kan också prova att parkera din bil i ett centralt läge och sedan gå till olika butiker inom en rimlig radie av parkeringsplats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127939.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.