Hur får jag en nyckel Unstuck Från en 2000 Pontiac?

Om din nyckel har fastnat i tändningslåset på din bil, är det viktigt att du hittar ett sätt att ta ur nyckeln så att du kan lämna bilen. Lämna din nyckel i tändningslåset i ett obevakat fordon kan vara en öppen inbjudan för bil tjuvar. Om du inte har en extra uppsättning nycklar, kan du även låsa dig ur bilen om du lämnar nycklarna i tändningslåset. Det finns ingen felsäker metod för att avlägsna nycklarna från antändning av din 2000 Pontiac, men det finns några alternativ som du kan prova. Saker du behöver
Graphite lås smörjmedel
WD-40
Visa fler instruktioner
1 Se till att din bil är i parken.

Bekräfta att att bilen är i parken. Det är lätt att svänga in på en parkeringsplats och försöker vrida om nyckeln i tändningslåset utan att inse att bilen står stilla, men du har kvar den i bil eller omvänt.
2 Wiggle hjulet fram och tillbaka till Dra loss nyckeln

Ändra vridmoment på ratten. Ibland när du har bråttom kan du stanna bilen och flytta nycklarna i tändningslåset innan du helt släppa ratten. Du ändrar placeringen av knapparna, de flyttar hjulet, och de viktigaste låser sig på plats. För att åtgärda detta problem, vicka ratten åt vänster och höger när du försöker flytta ut nyckeln ur tändningen. Detta kommer att frigöra trycket på nyckeln.
3

Lägg en halv tesked WD-40 till nyckeln, eller gnugga grafit lås smörjmedel på nyckeln och nyckelhålet. Om nyckeln fastnat på grund av ett smörjning problem eller en liten metallbit som har fångats i tändningslåset, smörjning nyckeln och flytta den in och ut lätt kan släppa knappen.
4 En mekaniker kanske kan att ta ur nyckeln om du inte kan

Ta bilen till en mekaniker. Låscylindern i bilen kan brytas. Försök inte att tvinga ut nyckeln, eftersom detta kan bryta eller böja nyckeln. Om de viktigaste avbrott i tändningen, kommer det att bli ännu svårare att få ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127913.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.