Hur vinterförbereder en klass en husbil

Vinterförvaring din klass A husbil är viktigt att förebygga problem i våras. I nordliga klimat där vädret kommer att vända sig till minusgrader, vinterförvaring för en eftermiddag och spendera några dollar kan hålla dig från att spendera mycket mer om en linje fryser och spricker. Detta kan också spara pengar från att lagra bil utanför platsen. Byggnader som är utformade för att hysa dessa fordon för en vinter kan kosta tusentals dollar under säsongen. Saker du behöver
Oljefilter
Wrench
Catch pannan för den gamla oljan
Oil
Anti-freeze
Pan för överskjutande frostskyddsmedel tömmer systemet
Air Filter
Vatten linje frostskyddsmedel
Hjulsidor
Visa fler instruktioner
1

byta olja i bilen. Avlägsna oljepluggen med skiftnyckel och låt all olja rinna in i pannan. Byt tändstift. Fyll motorn med den mängd och typ av olja som anges i tillverkarens bruksanvisning.
2

Byt ut luftfiltret på motorn. Detta är nödvändigt eftersom det är en god vana att ändra dem årligen och detta kommer att säkerställa att det sker vid samma tidpunkt varje år. Addera 3

Ta bort kylarlocket. Placera pannan under ventilen för frostskyddsmedel och lossa pluggen med nyckeln. Tappa av frostskyddsmedel helt. Byt tändstift. Byt frostskyddsmedel och vatten för radiatorn enligt tillverkarens specifikation. Byt ut kylarlocket.
4

Fyll bensintanken med gas. Det är också bra att sätta ett bränsle tillsats som avlägsnar vatten i bensintanken. Det finns också speciella tillsatser som innehåller en anti-freeze.
5

Töm varmvattenberedaren genom att öppna dräneringsventil. Stäng ventil.
6

Töm gråvatten tank. Det är vattnet som är kvar från tvätt, disk och dusch. Det kan inte dumpas i dagvattnet och måste tas bort på ett korrekt omhändertagande område. Har den svarta vattentanken - detta är toaletten reservoar - pumpas och spolas av din lokala RV återförsäljare eller support service
7

Töm färskvattentank.. Lägg den rekommenderade mängden vatten linje frostskyddsmedel till reservoaren och fylla tanken halvvägs. Öppna alla tapparna i bilen och köra dem tills frostskyddsmedel visar i vattnet. Stänga av dem. Detta kommer att hålla linjerna från spricker under vintern. När det är vår kommer du att ha det systemet sköljas före användning.
8

Täck hjulen med hjulsidor. Dessa är tjock duk presenningar som kommer att hjälpa till att hålla de delar av av däcken. De passar helt enkelt över hjulen och sedan cinch i ryggen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127888.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.