Hur man gör en nyckel för en Chevrolet lastbil

Extra bilnycklarna är mycket viktigt att ha. De kan användas när du förlorar den ursprungliga nyckeln, eller kan lämnas ut till familjemedlemmar. Det är alltid smart att ha mer än en nyckel per fordon eftersom du aldrig vet vad som kommer att hända. Att ha ytterligare kopior av dina gjorda nycklar kan göras snabbt. Du kommer vara glad att du gjorde när du befinner dig i en binda. Saker du behöver
Original nyckel
tom nyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta den ursprungliga lastbilen och gå till din närliggande apotek eller livsmedelsbutik. Båda bör ha en central kiosk.
2

Matcha föremål nyckeln till rätt mall nyckel som kommer att få klippa. Det finns många typer av storlekar på nycklar, så innan du faktiskt kan klippa den nya, måste du hitta rätt form /storlek.
3

Hand de två knapparna (original och blank) till butiken associera. Han kommer då att spåra originalet med nyckel-skärmaskin som nyckelämnet blir rakat ner.
4

Ta din nya nyckel och borsta bort det med stålborste. Detta får alla skärvor av metall bort och förhindrar alla typer av flisa eller avskurna.
5

in den nya nyckeln i nyckelhålen på utanför dörrarna på din bil och din motor. Testa det för att se till att det är en bra passform.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127876.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.