Hur Wire en 12V generator

En generator är en viktig del av din bil. Det genererar kraft för att driva alla elektriska apparater i bilen, samt uppladdning. Generatorer är enkla men effektiva enheter och sällan gå fel. Den svåraste delen av ledningar ett 12-volts generator kan få tillgång till det, eftersom det kan vara undanstoppad på platser svåra att nå. Två trådar fäster generatorn: den negativa kabeln ansluts till karossen medan den positiva ledningen ansluts till det centrala elsystemet och batteriet. Saker du behöver
Wrench
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort de negativa och positiva batterikabel, vanligen färgad svart och rött, respektive från anslutningarna på batteriet med en skiftnyckel. Se till att du placerar batterikablarna säkert avstånd från batteripolerna.
2

Lokalisera de positiva och negativa polerna på generatorn. Båda kommer att vara tydligt märkt "-" och "+" eller kan vara färgkodade röd och svart, för att indikera positiva och negativa, respektive
3

Lossa fästskruvarna på generatorns terminal.. Vissa har skruvplintar, andra kräver användning av en skiftnyckel. Se till att du inte lossa infästningar för mycket.
4

Fäst den negativa (svarta) kabeln som ansluts till bilen till den negativa polen på generatorn. Drag fast med en skruvmejsel eller skiftnyckel. Kontrollera att kabeln är ordentligt ansluten.
5

Fäst den positiva (röda) kabeln som leder till att batteriet till den positiva polen på generatorn, dra åt den med en skruvmejsel eller skiftnyckel. Kontrollera att kabeln är säker.
6

åter fästa de negativa och positiva batterikablarna till batteripolerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127796.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.