Hur vinterförbereder en Scooter

Att få en skoter redo för regniga eller snöiga säsongen hjälper till att undvika några röriga problem senare kommer våren. Din scooter måste vara ordentligt förberedd och vinterbonade innan de tas bort för att möjliggöra en enkel start upp igen kommer det nästa år. Saker du behöver
gasbehållare
luftpump
lufttrycksmätare Review, en ren plats /hylla för förvaring
Regnskydd (om Scootern ska lagras utanför) katalog Skruvmejslar

Visa fler instruktioner
1

öppnar sidopanelen på skoter som exponerar förgasaren. Kontrollera bränslekranen se till att den är i läge "Off". Följ bränsleledningen till förgasaren och koppla ned linjen med hjälp av en skruvmejsel. Fånga eventuella rester bränsle med en trasa.
2

Ta frigjorda bränsleledningen och dra bort från skotern. Sätt den fria änden i en liten gasbehållare. Vrid bränslekranen till bensintanken till "On" läge. Låt gasen avloppet tills bensintanken är tom. Vrid bränslekranen till "Off" igen och åter fästa bränsleledningen till förgasaren. Sätt tillbaka sidopanelen.
3

Kontrollera däcktrycket på båda däcken med en lufttrycksmätare. Använd luftpump att pumpa däcken till rätt tryck så att de inte tömma under vintern. Sätt tillbaka locket däckets ventil när du är klar.
4

Ta bort sidopanelen täcker scooter batteri. Koppla bort batteriet bandhållare. Använd en skruvmejsel och skiftnyckel för att koppla bort batteriet kablar, börjar med den röda tråden först. Ta bort batteriet och placera den på en hylla där det inte kommer att få stötte. Använd ett batteri anbud att ladda den en gång i månaden när det inte används i en skoter. Ominstallera sidopanelen igen.
5

Använd ett lock motorcykel regn på skoter om du är parkering det utanför. Rulla skotern till där det kommer att parkeras, att välja en plats som inte kommer att vara alltför utsatta för väder och vind. Packa upp regnskydd och sträcka ut den över hela skotern. Dra sidorna ner så skotern är helt täckt. Fäst den nedre remmen under skotern så att locket inte blåser bort på en blåsig dag. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127766.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.