Min 2000 Lincoln LS startar inte

LS är en medelstor sedan av Lincoln, tillverkad mellan 2000 till 2006 årsmodeller. LS har både V6 och V8 variationer på sin motor och antingen en manuell eller automatisk fem-växlad växellåda. Om din Lincoln LS är inte att starta, kan problemet vara i tändsystemet, batteriet, det bränsleavgivningssystem, eller andra områden som är svårare att diagnostisera. Saker du behöver Flighter Lincoln LS reparation guide
startkablar
Spark testare
Visa fler instruktioner
motorn vevar men startar inte
1 < p> Kontrollera bränsle-nivåerna. En av de vanligaste anledningarna till att Lincoln LS inte startar är att det är slut på gas.
2

testa alla tändstiften med en gnista testare. Om en plugg underlåter att tända luft /bränsleblandningen, kan detta också leda till Lincolns oförmåga att starta upp.
3

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid Lincoln på utan försökte starta den. Lyssna efter bränslepumpen att trycksätta. Om du hör ingenting, kan detta vara en indikation på en felaktig bränslepump.
Motorn inte Crank
4

Jump starta Lincoln LS batteri, eftersom det kan vara död.
5

Kör LS på tomgång i upp till 10 minuter om det skjuts är framgångsrik. Sedan stänga av motorn och ta bort startkablarna. Om LS är oförmögen att börja igen, är detta ett tecken på att batteriet inte kommer att hålla en avgift och behöver bytas ut.
6

Test startmotorn och tändningslåset om skjuts misslyckas. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127752.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.