Hur Wire en 24V Generator

Generatorer fyller en viktig funktion i driften av din bil. Din bilbatteri startar bilen, men så fort motorn är igång generatorn tar över och befogenheter all el som du behöver. Den laddar också din bilbatteri. De flesta bilar har ett 12-volts batteri, men din generator kommer att ha en större effekt än 12-volt, på grund av de elektriska kraven för moderna bilar. Generatorer varierar i produktionen och är oftast i regionen på 15-volt, men om din bil har ytterligare elektriska produkter som kräver större användning från din generator, då ledningar ett 24-volts generator är en vettig idé. Saker du behöver
skruvmejsel
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa och positiva batterikablarna från batteriet med hjälp av en skiftnyckel. Stoppa dem säkert bort från batteriet.
2

Titta på din 24-volts generator för att bestämma de positiva och negativa terminaler. Detta är viktigt, annars skada generatorn och bilens elsystem.
3

Lossa terminal beslag på generatorn. Ångrar inte dem alltför mycket. Beroende på generatorn, kan den ha skruvförband eller behöver du en lämplig storlek skiftnyckel.
4

Anslut den negativa svarta kabeln är ansluten till din bil till den negativa polen på din generator. Se till att anslutningen är ordentligt åtdragna.
5

Anslut den positiva röda kabeln som går till batteriet och andra elektriska system till den positiva polen på generatorn. Se till att anslutningen är ordentligt åtdragna.
6

Anslut den negativa och positiva batterikablarna till batteriet och din 24-volts generator är klar att använda.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127749.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.