Hur sälja Bildelar Online

En ökad försäljning av begagnade bilar beror på pressade ekonomiska förhållanden, enligt en September 2010 ABC News story. Om livet för begagnade bilar byggs ut längre än normalt, kommer fler reservdelar vara nödvändigt att hålla dem i trim. Många konsumenter börjar sina sökningar bil del på nätet för att jämföra priser och att få mer information om delen. Att sälja bildelar på nätet kan vara en lukrativ business venture. Saker du behöver
Webbplats
Merchant Account
Visa fler instruktioner
1

hitta tillräckligt med utrymme för att lagra en inventering av bildelar. Kontakta en fastighetsmäklare för att hjälpa dig att hitta en del på kommersiella lokaler för att köpa eller hyra.
2

hitta bildelar till lägsta möjliga pris för att öka din vinst. Gör en lista över delar tillverkare och jämföra priser. För att hitta leverantörer, skriver Jeremy Shepherd i "Hur man startar ett hem-baserade Online Retail Business" som du bör "Scout nationella och internationella mässor för potentiella leverantörer." Bildelar & Tillbehör Mässor äga rum över hela världen. Delta händelserna närmast dig. Granska tidningar varje vecka och nätverk med mekanik och andra bildelar säljare att hålla sig à jour med kommande spelningar.
3

köpa delar till de mest populära bilarna direkt från tillverkarna. Do överlager inte. Du kan alltid beställa delar för kunderna som du kör ut. Överväg specialiserat på en viss marknadsnisch, såsom delar för antika bilar eller svåra att hitta delar.
4

Utveckla en slogan för din bil delar satsning. Fokus på de viktigaste fördelarna för delar köpare, såsom "snabb, fri leverans" eller "Vi kan få någon del av någon bil." Lägg lite av din personlighet i ditt meddelande.
5

Utöka din slogan till en lättsmält marknadsföring meddelande som du kan sprida genom artiklar, broschyrer och direktreklam. Välj en stämning, såsom roliga stänkskärm Benders eller allvarliga om säkerhet. Se vem som helst som hör eller läser ditt meddelande kommer ihåg det.
6

Välj en oförglömlig domännamn. Zappos och Yahoo är två exempel på namn som fastnar i ditt huvud. Välj ett namn som är relevant för bilindustrin.
7

Bygg en hemsida. Webbanvändare förväntar interaktiva webbplatser och inte helt enkelt bara en katalog. Anlita en professionell webbdesigner för att skapa en webbplats med interaktiva funktioner, såsom motorer med klickbara delar som lär köparna hur delarna fungerar i en bil.
8

Lägg relevant innehåll på din webbplats. Inkludera användbara tips på gör-det-själv bilreparationer och förebyggande tips underhåll. Skapa en app som varnar användare när det är dags att utföra ett förebyggande underhåll check. Ladda upp bilder på bildelar och inkluderar en kundvagn som gör det möjligt för dem att lägga sin beställning på nätet.
9

Anmäl dig för handelsfartyg konton eller betalning processor för att kunna acceptera kreditkort på nätet. I boken "Design och lansera en online e-handelsföretag i en vecka" Jason R. Rich skriver: "Detta innebär oftast betala en ansökningsavgift, fylla i pappersarbete, och sedan betalar en per-transaktionsavgift, plus en liten andel av varje kreditkort försäljning till konto leverantör. "
10

Skriv ut broschyrer och visitkort. Fortsätt att delta i utställningar bilhandeln så ofta som möjligt. Passera ut dina visitkort och broschyrer. Hyr en monter på dessa auto visar så att du kan komma att träffa några av dina potentiella kunder.
11

Utveckla en politik för återvändande. Skapa en policy som sätter köpare till mods om att beställa från dig på nätet. Erbjud dig att betala för frakt tillbaka defekta delar. Eller erbjuder full återbetalning om kunden råkar beställer fel del. Granska återvända politik från andra delar säljare och anta de delar du gillar.
12

Annonsera på nätet. Skapa bannerannonser och hänvisa dem till din webbplats. I boken "55 Surefire Internetföretag Du kan börja för under $ 5000" Melissa Campanelli (s.95) "du skulle behöva sälja till bilentusiaster, förutom kroppen och fender reparationsverkstäder och mekanik."

13

Annonsera offline. Skriv ut annonser i tidningar, tidskrifter och alla andra platser din budget tillåter. Försök att få ditt budskap framför bilister så ofta som möjligt. Använd alternativa former av reklam såsom bil klistermärken, bänkar buss och måla din webbadress på kollektivtrafiken bussarna. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127672.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.