Hur man byter en Bakljus på en Honda Accord

Honda Accord bakljus är lätta att byta ut utan hjälp av en professionell. Kontrollera dina bakljus med några veckor eller månader för att se till att de inte har brunnit ut. En ledig bakljus kan vara en fara för dig själv och andra bilister, och kan få dig en biljett från poliser. Saker du behöver
platt skruvmejsel (tillval) katalog kryssmejsel
handskar
ersättningslampa
Visa fler instruktioner
1

Rensa stammen för att få tillgång till den lätta monteringen. Om stammen har poster i det, skjut dem mot baksidan av bålen. Hitta och tryck uppåt två plastflikarna som är på bakljus luckan. Om de är svåra att flytta, kan du använda en platt skruvmejsel.
2

Dra panelen bort från bilen.
3

Skruva av bakljus monteringen med en Phillips-skruvmejsel. Ta försiktigt bort lampsockeln från bakljusaggregat, vrida den ett kvarts varv. Ta ut glödlampan ur lampsockeln genom att dra den rakt ut.
4

Använd handskar innan du hanterar den nya glödlampan. Oljan från fingrarna kan orsaka att glödlampan att värma ojämnt och bryta när du slår på den.
5

Skjut in den nya lampan i sockeln. Skjut hylsan tillbaka in i aggregatet. Skruva fast skruven igen
6

tillbaka luckan genom att sätta upp först, sedan botten. Skjut de två plastflikarna tillbaka på plats för att säkra tillgången panelen. Testa ljuset genom att vrida på belysningen och kontrollera den bakre.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127659.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.