Hur kan jag förbättra gas körsträcka på en Malibu Maxx?

Den Malibu Maxx är en version av Chevrolets Malibu sedan. Den Maxx producerades 2004-2008 som en medelstor fem-dörrars sedan. Den Maxx har en genomsnittlig miles per gallon 20 i staden och 30 på motorvägen. För att öka dessa siffror, finns det några grundläggande tips som kan följas, till exempel ändra en del filter och köra mer konservativt. Genom att följa de olika tips och instruktioner, kan du förbättra din gas körsträcka med mer än 50 procent. Instruktioner
1

Kombinera dina små resor till en stor resa. Istället för att göra ett par korta resor till butiken under veckan, kombinera det hela till en resa. Detta hjälper, eftersom en varmkörd motor blir mycket bättre gas körsträcka än en kall motor. Därför, om du gör en stor resa, kommer bilen redan värmas upp medan flera korta resor varje start med kall motor.
2

Lyda skyltad hastighet. När du kör på motorvägen, undvika frestelsen att skynda med den snabba trafiken. För varje fem miles över 60 mph du faktiskt betalar ytterligare 10 cent per gallon gas. Så, om du reser 70-75 mph med resten av speeders, än du betalar 20 till 30 cent mer per gallon.
3

Undvik att accelerera och bromsa snabbt. Snabba accelerationer och inbromsningar kan kosta så mycket som 50 cent mer per gallon. Vid acceleration från ett stopp, sakta få upp farten. Vid stopp, låta friktionen av vägarna att sakta ner dig när du kommer till ett stopp. Detta kräver att du förbereder sluta mycket tidigare än vanligt, men det kommer att bli mycket bättre på din gas körsträcka och dina bromsar.
4

Pumpa däcken till det tryck som rekommenderas på tillverkarens etikett finns på insidan av förardörren sylt. Detta kan rädda dig från tre till fem cent per gallon. Alla dessa steg lägga till upp till stora besparingar för varje gallon gas du köper.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127595.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.