Hur ska strålkastarna ställas in på en 2006 Nissan Titan

Inställning av strålkastare på din Nissan Titan är inte en svår uppgift alls. Det kommer att kräva endast ett fåtal verktyg och en minimal ansträngning. Om du hittar din strålkastare behöver omläggning kan det vara ett klokt val att försöka trimma på egen hand, så att du kan bli mer bekant med några av arbetet i ditt fordon. Saker du behöver
Torx-huvud
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
Kontrollera ditt fordon
1

Kontrollera ditt fordon för att se till att det sitter nivå. Kontrollera att alla fyra däcken är ordentligt pumpade.
2

Töm någon extra lastvikt att din Nissan Titan bär. Den enda extra vikt bör vara förarens vikt.
3

Kontrollera kylvätskan, motorolja och andra vätskor som gör att de är på rätt nivå. Lägg något behövde vätska.
4

Förvara reservdäck och verktyg på rätt sätt. Strap ned allt i sitt rätta läge.
Justera Strålkastare
5

Flytta bilen 15 till 25 meter bort från en vägg eller annan fast yta. Se till att ytan är plan. Detta kommer att möjliggöra mindre justeringar som skall göras så att båda lamporna är korrekt utjämnas i hänsynen till varandra.
6

Vänta tills solen börjar att ställa så att du kan se att avgjutning av dina tänder som tydligt som möjligt. Hitta justerskruvarna ligger i sidan av dina strålkastare.
7

Använd din Torx-skruvmejsel för att börja göra dina justeringar. Instruktionsboken för din Nissan Titan bör ha inom det exakta inställningen för rätt nivå av anpassning för att justera dina tänder rätt. Om bruksanvisningen inte är på plats är det fortfarande ganska enkelt att justera strålkastarna med ögat.
8

Slå på halvljus innan du börjar justeringen. Placera skruvmejseln i huvudet på justerskruven. Vrida skruven åt vänster kommer att flytta strålkastaren nedåt, vrida den åt höger kommer att höja strålkastaren
9

Vrid justerskruven långsamt och titta på lamporna på väggen.. Göra mindre justeringar tills du har planat båda lamporna jämnt. Ljuset på väggen kommer att vara din referensram för att jämna ut nivån på strålkastarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127561.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.