Hur man stämmer en 400 Chrysler Engine

Chrysler introducerade 400 kubik-tums, big-block motor 1972. Denna B-serie av motorer utvecklades som en del av ett smalare sortiment av kraftstationer för att minska både komplexitet i design och utrota problem som orsakats av de äldre fordonen. Med annonseras hästkrafter varierar från 190 @ 3600 rpm till 195 @ 3600 rpm under åren, var denna utgång mindre än den mer populära B-serien motor, 360 E58. Eftersom denna motor närmar sig fyra decennium jubileum, hålla 400 rätt inställd och underhålls är viktigare än någonsin. Saker du behöver
4-FAT förgasare
Fuel Spark Pump
Plugs
tändkablarna och Wire Avdragare
skiftnyckel som
Visa fler instruktioner
Förgasare Replacement
1

Ta bort luftfiltret från sitt läge på toppen av Chrysler 400 motor. Haka alla bränsleledningar och slangar anslutna till gamla förgasaren. Notate varje linje och slang funktion med taggar för att minimera förvirring när man installerar ny förgasare.
2

Använd nödvändig nyckel för att skruva isär förgasaren från motorn. Håll all hårdvara håller gamla förgasaren på plats för senare användning. Torka bort eventuell smuts eller bygga upp på motorn där den gamla förgasaren var placerad.
3

Passa ny förgasare med monteringsytan på Chrysler 400.
4

Hand-skruvbultar vid varje position i förgasaren innan åtdragning. Dra åt bultarna på varje plats en bit i taget för att säkerställa jämn åtdragning och ingen skevhet effekt på monteringsytan. Dra helt.
5

Bifoga tillbaka luftrenare till sin ursprungliga plats. Starta 400 motorn och lyssna efter eventuella läckor som kan uppstå i den nyinstallerade förgasare. Ta och dra därefter om eventuella störningar hörbart presenteras.
Bränslepump
6

Töm bensin från bränsletanken. Skruva ur skruvarna i bränsletanken monteringsverktyg och sakta bort bilens bränsletank för att komma åt pumpen.
7

Koppla bränslet leder till bränslepumpen och avsatt på ett sätt för lämplig märkning senare. Använd klistermärken för att identifiera varje bly om det behövs.
8

Turn bränslepump skruvar moturs tills helt lossnat och ta bort bränslepumpen.
9

Fäst bränsleledningen leder till motsvarande uttag på den nya bränslepumpen. Lyft den nya bränslepumpen på plats och bult till säker position. Vrid medurs för att dra åt.
10

Montera bränsletanken tillbaka till sitt ursprungliga läge med den medföljande hårdvaran. Lägg bensin och testa motorns respons på den nya bränslepumpen för noggrannhet.
Tändstift och Wires
11

Dra bagageutrymmet på varje tändkabeln från sin respektive tändstiftet. Utför tändstiftet och tråd ersättare individuellt för att undvika förvirring när du installerar och återansluta.
12

Inspektera varje tändstift och tråd set för tecken på korrosion, överhettning, väta, eller någon annan fysisk skada. Byta tändstift och kablar är billiga och mycket mer effektivt än att försöka ta bort och reparera.
13

Ta bort alla tändstift och kablar som är skadade. Turn pluggar moturs med skiftnyckel för att ta bort.
14

Hand-skruv nya tändstift för hand. Vrid medurs. Eller
15

Återmontera nya används trådar genom att dra boot helt över den avsedda tändstift. Upprepa stegen för varje tändstift och tråd kombination.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130662.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.