Hur Återvinn bildäck

Du kanske inte inser att vissa gemensamma punkter som du använder varje dag är återvinningsbara. Till exempel, återvinna bildäck. Återvinning bildäck, snarare än att låta dem sitta i en deponi, hjälper till att skydda jordens naturresurser, samt spara energi. Med bara lite tid och ansträngning för att återvinna dina gamla däck kan bidra till att göra en positiv inverkan på planeten och det är ett beslut som du kan må bra om. Instruktioner
1

återanvända bildäck själv. Det finns flera sätt som du kan återanvända de gamla däcken själv. Till exempel kan du placera däck i din trädgård, fylla dem med jord och plantera en potatis trädgård inne i dem. Fortsätt att stapla däck på toppen av det första däcket som din potatisväxter börja växa. Andra sätt att återvinna däck själv inkluderar använder dem som båt stötfångare eller göra en gammaldags däck gunga för dina barn att njuta av.
2

Kontakta din lokala kommun för att ta reda på vilken avdelningen hanterar bygga nya vägar i ditt samhälle om du inte vill återanvända däcken själv. Detta är oftast Institutionen för offentliga arbeten. En del av processen att bygga vägar innebär ofta använder marken upp bildäck, där du kan donera och de kommer att återvinna.
3

Kontakta din lokala avdelningen av parker och rekreation om du hellre vill donera däcken för användning i offentliga parker. Bil däck kan återvinnas till lekplats mattor i parker och ibland ett material som ersätter flis. Återigen, kan du donera dina bildäck till avdelningen och de kommer att återvinna dem.
4

Hitta en lokal återvinningsstation som återvinner dina bildäck om du inte kan återanvända dem själv och du har ingen lycka med en myndighet. Kontakta återvinningscentralen förväg för att se till att de återvinner bildäck. Online resurser, såsom Earth911.com, kan hjälpa dig att hitta återvinningscentraler i ditt område.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127532.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.