Hur man fixar Low Light Tire Pressure på min Toyota Tacoma

sen modell Toyota Tacoma pickup lastbilar är utrustade med en Tire Pressure Monitoring System (TPMS) som varnar föraren om det finns en förändring i lufttrycket i något av däcken. Även om detta är en bra säkerhetsfunktion, vissa situationer, till exempel bära tunga laster och roterande däck, kan orsaka lågt tryck lampan att slås på när den inte borde. Om detta inträffar, återställ systemet. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Luftslang
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på ett plant underlag och stänga av den. Se till att alla fyra däcken är pumpade till det tryck som anges i bruksanvisningen.
2

Starta bilen.
3

Håll TPMS återställningsknappen , som ligger under och till vänster om ratten. Knappen har ordet "Set" skrivet under det. Titta på den blinkande TPMS varningslampan finns på instrumentpanelen, innanför hastighetsmätaren. När den blinkar tre gånger, släpp knappen.
4

vänta ytterligare fem minuter med bilen igång, sedan stänga av den.
5

Starta bilen och titta för TPMS varningslampa. Om det kommer tillbaka på, blinkar i en minut och sedan förblir tänd, det finns ett problem med systemet som måste kontrolleras av en tekniker. Om ljuset inte kommer tillbaka på, har återställt du framgångsrikt TPMS-systemet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127300.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.