Hur man byter en nyckelbricka knapp

Nyckelbrickor kommer i en mängd olika stilar beroende på vilken typ av bil du kör. Biltillverkarna använder nyckelbricka att sätta sina modeller från andra biltillverkare. Nyckelbrickor kan bara ställas in för att låsa och låsa upp bilen, eller att de kan komma med lås, larm och fjärr-start kapacitet. Den nyckelbricka knappen är kopplad till bilens tändningsnyckel. Med dagligt slitage, är det möjligt att du måste byta ut en nyckelbricka knapp vid något tillfälle. Saker du behöver
Liten platt-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort batteriluckan på baksidan av din nyckelbricka. Ta ur batteriet. Använd en liten skruvmejsel för att ta bort skruvarna på baksidan av nyckelbrickan. Om det inte finns några skruvar, använd skruvmejseln som ett spett. Skjut huvudet mellan sömmen på sidan av nyckelbricka och använda hävstång för att knäppa sidorna isär.
2

Separera de två sidorna av nyckelbrickan. Lägg märke till att baksidan håller kretskortet, medan toppen håller knapparna på plats. Pop ut knappen eller knapparna som behöver bytas ut. Addera 3

in den nya knappen i hålet på framsidan av din nyckelbricka. Se till att det är på riktigt och vänd åt rätt håll.
4

Matcha upp två sidor av nyckelbrickan. Kontrollera att knapparna är fortfarande på plats. Tryck på nyckelbrickan tillbaka tillsammans. Byt ut alla skruvar.
5

Sätt tillbaka batterierna och sätt tillbaka batteriluckan. Testa nyckelbricka för att säkerställa att den fungerar korrekt med din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127168.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.