Silverado Hyttfilter Installation

Installera ett filter stuga luft i en Chevy Silverado är en enkel process som tar bara några minuter , en ficklampa och en skruvmejsel . Dessa luftfilter är viktigt att upprätthålla kvaliteten på andningsluft i bilen och kommer att hålla dofter från motorn kommer in , tillsammans med partiklar av material från utsidan . Även om inte ett stort underhåll som kommer att ersätta det här filtret hjälper konsumentens säkerhet och respekt för sin enhet . Plats

Lokalisera filter luften i kabinen av Silverado är enkelt som det faktiskt ligger inuti fordonet . Under instrumentbrädan på passagerarsidan är en kick panel placerad precis under handskfacket . Fyra skruvar håller den på plats och måste tas bort med en stjärnskruvmejsel för att komma till stugan luftfiltret . När bort , kan luften i kabinen filtret dras ut och granskas .
Demontering /montering

Egentligen två luftfilter är sammankopplade i det här facket . Ta bort dem separat istället för båda samtidigt , eftersom den kan gå sönder spåren håller dem på plats och få dem att inte hålla i framtiden filter kabinluften . När de har tagits bort , ersätta dem med nya luftfilter genom att skjuta dem i separat för att slutföra installationen . Båda filtren kommer att vara samma storlek så det blir ingen anledning att oroa sig för vad som händer där i det här fallet .

Dubbla luftfilter systemet är utformat i fall man går ut , kommer den andra att kunna fånga något försöker komma igenom längre livslängd . Generell ersättning för dessa filter bör komma vid 50.000 mil märke för optimal prestanda .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125366.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.