Hur byter jag en glödlampa DIMLJUS i en 1994 BMW 325i?

Den 1994 E36 325i är en del av den tredje generationen (efter E21 och E30) av den ikoniska 3-serien. Den 325i drevs av en rak-6 motor som gjorde modellen snabb och rolig att köra. Som på alla bilar, kan dimman glödlampor på E36 3-serie misslyckas och kan behöva bytas ut. Fog glödlampor är billiga och kan bytas ut på några minuter. Enda ovanligt ersätta E36 glödlampa dimljus är att du måste veta hur man ska lossa klämman som håller höljet på plats. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven. Titta ner på dimljus bostäder där det ligger bakom stötfångaren. Det blir en svart plast övergång klipp för dimljuset bostäder ligger på sidan mot mitten av bilen.
2

Leta luftintagen som är placerade på insidan (i förhållande till centrum bilen) av dimljusen på vardera sidan av bilen. Det finns ett hål i intaget på sidan närmast dimman lätta höljet.
3

Stå framför bilen och tittar ner på dimman lätta höljet medan du skjuter skruvmejsel genom hål i luftintaget. För in skruvmejseln tills den kommer i kontakt med dimljus bostäder klippet och tryck sedan ordentligt på klippet för att frigöra det. Se till att du är redo för huset att falla ut med handen. Du kan också placera en handduk eller något mjukt på marken nedanför dimman lätta.
4

Ta bort lampan dimma ljuset från baksidan av huset. Montera den nya lampan dimljus. Sätt tillbaka höljet dimma ljuset genom att försiktigt skjuta tillbaka den i fronten på bilen tills du känner att den snäpper fast. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127063.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.