Hur man målar ett Gummilist på en bil

Den gummilist eller gummi trim i en bil är ofta försummas och förbises. Om gummit trim på en bil inte rengörs, härdar det så småningom och utvecklar sprickor och revor. Den trim bleknar även över tiden, vilket förringar övergripande utseendet på bilen. De två metoder för att vitalisera gummi trim på din bil är färgning den eller måla den. Färgning eller målning gummi trim hjälper till att återställa det till det ursprungliga utseendet. Det saktar också ner åldrandet. Saker du behöver
Milt rengöringsmedel
Bucket
slipdyna
Arbetshandskar
Maskeringstejp
tidningen
svart trim färgämne
svartklippning måla

Visa fler instruktioner
Färgning Trim
1

Rengör trim med en blandning av diskmedel och vatten. Skrubba trim med en liten borste eller slipverkan för att ta bort smuts, sot och skräp. Låt gummit torka helt.
2

Skydda omgivande område i bilen med tidningar och maskeringstejp. Skydda dina händer med latexhandskar eller arbetshandskar vid tillämpningen av färgämnet.
3

Köp en flaska svartklippning färgämne. Två typer av färg som fungerar bra på gummi trim är evigt svartklippning Renovering Dye och Leatherique Dye. De finns på din lokala hem förbättring butik eller bildelar butiken.
4

Vänd flaskan upp och ned. Färgämnet kommer att strömma in i applikatorn på flaskan. Tryck på flaskan i en gammal trasa tills färgen börjar flyta. Applicera färgämnet till ett icke synligt del av gummit. Kontrollera färgen. Applicera färgen på gummilisten.
5

Undersök remsan och det omgivande området. Se till att färgämnet är slät och jämnt fördelad. Torka bort överflödig färg som kan av misstag ha fått på bilen.
6

Upprepa processen efter färgen har torkat, vilket tar cirka 20 minuter. Upprepa processen två gånger till. Addera Måla Trim
7

Rengör trim med en blandning av diskmedel och vatten. Skrubba trim med en liten borste eller slipverkan för att ta bort smuts, sot och skräp. Låt gummit torka helt.
8

Skydda omgivningen runt gummi trim med maskeringstejp och tidningar.
9

Köp en sprayburk med svart bil trim färg . Bil trim färg finns på din lokala hem förbättring butik eller auto delar butik. Välj ett trim färg som är särskilt utformade för bilrekonditionering.
10

Applicera flera ljus lager färg till gummit trim. Håll munstycket 8 till 10 inches ovanför gummi trim. Applicera en ljus och jämnt lager av färg till trim. Det är lättare att kontrollera kvaliteten på lack genom att tillämpa flera ljus rockar snarare än ett tjockt lager. Låt färgen torka mellan varje målning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126942.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.