Hur man laddar en BMW E46 Luftkonditionering

I E46 är den fjärde generationen 3-serie som BMW erbjöd sina köpare. Denna generation är också en av de mest populära 3-serien någonsin, tack vare sin vackra design, utmärkta prestanda och starka byggkvalitet. Liksom alla åldrande bil, men behöver 3-serien regelbundet underhåll för att hålla den i toppform. System, såsom A /C, bör inspekteras regelbundet. Om din A /C inte blåser så kallt som det en gång gjorde, pröva att ladda systemet med ett kit finns från en Biltema innan du betalar en butik stora pengar för att arbeta på det. Saker du behöver
A /C ladda kit
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven. Lokalisera lågtryck port för luftkonditionering, som ligger i närheten av brandväggen på baksidan av motorn på passagerarsidan av bilen.
2

Thread änden av slangen på flaskan på kopplingen som följer med satsen och fäster till lågtryck port.
3

Starta motorn och vrid A /C-styrenheten till den kallaste inställningen med fläkten på hög. Ta bort locket på lågt tryck port.
4

Montera beslaget som kommer med A /C laddning kit på lågt tryck port. Detta kan variera beroende på märke, men du kommer troligen dra den yttre delen av beslaget (som är en låsring) tillbaka lite, skjut den på porten med tummen och sedan släpper den del du dras tillbaka så att den fäster till lågtryck port.
5

Vrid handtaget på övertryck uppåt så att tappen i beslaget går hela vägen in i hamnen. Skaka burken med köldmedium. Du bör se och känna köldmedieflödet genom tydliga slangen i systemet.
6

Fortsätt att fylla på A /C-systemet tills manometern nålen på burk köldmedium visar att systemet är fullt. Kontrollera för att se om A /C blåser kallt. Ta bort fästet på lågtrycks porten genom att skjuta låsringen tillbaka sedan dra passande off. Sätt tillbaka locket på lågt tryck port.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126895.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.