Hur man installerar en Wrangler Unlimited Sun Rider Soft Top

Oavsett om det blir kallt ute eller är det helt enkelt dags att sätta ett lock på din Jeep, gör Jeep Wrangler Unlimited montera suffletten en lätt uppgift. Jeep Wrangler Unlimited fordon kommer med en Sun Rider sufflett alternativet. The Sun Rider sufflett alternativet är förinstallerat på din Jeep, men om du har haft det ned för de varmare månaderna, måste du installera om när det börjar bli lite svalare. Instruktioner
1

Lossa banden på Sun Rider överst baktill på fordonet. Banden säkrar toppen Sun Rider på sidan av fordonet.
2

Öppna bakluckan och ta tag i sidan bågar i Sun Rider toppen. Lyft av sido bågar till toppen av den bakre dörrkarmar. Kontrollera att sido bågar rider i dörren järnvägsspår. Skjut dem framåt tills du hör ett klick som låser dem på plats.
3

Dra sidan fören på Sun Rider sufflett framåt och nedåt för att få upp huvudet ner på vindrutan. Se till att droppa hållarna placerade ovanför dörröppningar inte fastnar mellan luckan järnväg och sufflett. Se också till att kontrollen remmen inte har fastnat i någon av ramen.
4

Haka solskydden på insidan av Jeep och swing dem ur vägen. Vänd spärren hakar framifrån ovanpå suffletten och engagera dem i vindrutan lås, men inte helt stänga spärrarna.
5

Ta hållarna dropp järnväg och stoppa dem i dörren skenorna på båda sidor av den jeep.
6

Dra segel panelerna under de fyra rosetter på bakre delen av fordonet och stoppa hallarna segel panelen på plats. Skjut segel paneler från ryggen och gå framåt.
7

Installera kvartsbilder. Placera det övre bakre hörnet av fönstret på plats med hjälp av kardborreband, och starta sedan blixtlåset i framkant av fönstret. Endast zip ca 1 tum. Tuck i den främre hållaren i dörren järnväg facket.
8

Zip fönstret till det övre bakre hörnet och stoppa fönstret hållarna kropp sida på plats. Börja på framsidan av bilen och arbeta bakåt.
9

Zip fönstret hela vägen runt och veck i kardborre. Upprepa för andra kvartalet fönstret.
10

Installera bakrutan. Släpp seglet panelen så att du kan se dragkedja och sätta bakrutan inne i toppen av ramen.
11

Zip bakrutan på plats och sedan rulla bakluckan bar i bakluckan parentes. Stoppa seglet panelen i sido-hållarna, nära huvudet spärrarna nära vindrutan och sätta solskydd på plats. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126822.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.