Hur man laddar Odyssey Batterier

En stålmantel fallet och hög starteffekt är några av de drar av Odyssey batteri som gör är önskvärt för många högpresterande bilar och extrema förhållanden. En avrunna bilbatteri resulterar vanligen från att lämna lamporna på eller har fordonet inaktiv under utsträckta tidsperioder. Generellt detta kan fixas med en andra bil "starthjälp" bilens batteri. Men i vissa fall, till exempel när fordonet är i en stram, en bil garage, är en AC batteriladdare krävs. Denna procedur beskriver hur du laddar batterierna Odyssey bil, men det kan användas med de flesta vanliga bilbatterier. Saker du behöver
Automatisk
batteriladdare jordat vägguttag
Grounded förlängningssladd (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn ( om fordonet har körts, vänta tills den svalnat helt för att undvika eventuella brännskador) och hålla batteriladdaren unplugged.
2

Öppna huven och leta reda på positiva batteripolen (röd, P, POS eller +) och anslut den positiva (röda) laddare klämma ordentligt till den positiva batteripolen.
3

Anslut den negativa (svarta) laddare klämman till en omålad del av motorblocket eller chassit. Se till negativa laddare klämman är borta från batteriet. Anslut aldrig negativa (svarta) laddare klämman till den negativa laddaren inlägget (svart, NEG, N eller -). Eller till förgasaren, bränsleledningar eller plåt metalldelar i
4

Plug batteriladdaren till ett jordat eluttag. Använd en jordad förlängningssladd om vägguttaget inte kan nås av laddarens nätsladd. Om "Check" (röd) LED ljus visas, koppla ur laddaren och kontrollera klämman anslutningar. (Ljus indikatorer kan skilja på din laddare - kolla instruktionsbok för vad som gäller för din modell laddaren.)
5

Tryck på "Charge" knappen. Den "Charging" (gul) Lysdioden tänds och laddningen startar.
6

Koppla bort laddaren innan du tar bort klämmorna när "Complete" (grön) lysdiod tänds.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126729.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.