Vilka är de olika nivåer av fönster toning

Man skulle kunna tro att ett beslut om toning för din bil windows skulle vara lätt,? Men det finns många olika nivåer och material att välja mellan. Ditt val av nyanser beror på hur mörkt du vill att dina fönster för att vara och hur mycket du vill spendera. Nivåer

nivå färgton bestäms av hur mycket ljus som kommer ut ur bilen. Nyansen ser mörkare inne på grund av ljuset som inte flyr. Standard färgton nivåerna är 35 procent och 25 procent. Bilar brukar få 25 procent av sidorna och 5 procent för de bakre fönstren. Flera stater har en maximal nivå av nyans, särskilt för förarens sidoruta, men har inget krav på baksidan och bakrutor. Ju högre procenttal desto mer värme färgtonen speglar.
Typer av Tint

De vanligaste typerna av färgton är färgade, hybrid och metalliserade. Färgat är en lägre kvalitet och låg kostnad material. Det är icke-reflekterande. Den toning vänder oftast lila och bildar bubblor över tiden. Hybrid är en midquality, högpresterande toning som kombinerar färg och metall material. Detta är en storsäljare för många handlare. Den toning avvisar mer solvärme än det färgade materialet. Metalliserad är högsta kvalitet på material toning. Solens värmeavgivning är samma eller något större än hybriden. Produkten levereras vanligen med en livstidsgaranti.
Skötsel av Tint

Använd aldrig rengöringsmedel som innehåller ammoniak, eftersom dessa skulle bort nyansen från fönstret. Butiker bär nyans-säkra rengöringsmedel som inte har ammoniak i dem. Använd tvålvatten och en mjuk trasa för att rengöra fönstren, sedan använda rent vatten för att skölja. Torka med en mjuk trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126730.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.