Hur man installerar ett Starter för en Chevy i år 96

Den 1996 Chevrolet line-up har många olika typer av fordon. Denna line-up består av små personbilar till tunga pick-up lastbilar. De använder alla en elektrisk startmotor för att starta motorn. När startmotorn går dåligt, måste den bytas ut. Startmotorn kan installeras i minimal tid, eftersom tillgången från under bilen gör byte lättare. En ny startmotor kommer att se din 1996 Chevrolet startar så gott som ny. Saker du behöver
Linje skiftnyckel satt
Hylsnyckelsats
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
Ta Starter
1

Säkerställ att bilen är parkerad på en plan och jämn yta med handbromsen set. Detta är för att hindra fordonet från att rulla när du arbetar under den.
2

komma åt batteriet genom att öppna huven till motorrummet. Koppla loss batterikablarna från batteriet med en linje skiftnyckel. Addera 3

Hitta starter genom att krypa under bilen. Startmotorn är en cylindrisk komponent som är mellan motorn och transmissionen.
4

Unbolt trådarna från toppen av starter solenoid med en hylsnyckel. Det kommer att finnas två uppsättning kablar för att koppla
5

unbolt starter från ramen med en hylsnyckel. Det kommer att finnas två eller tre skruvar för att ångra. Dra i startsnöret ner och ut från under bilen.
Installera Starter
6

Placera den nya startmotorn till motorn. Börja bultarna för hand. Dra åt bultarna med en hylsnyckel när alla skruvar är igång.
7

Anslut kablarna till startmotorn. Se till att ledningarna är täta på reglarna.
8

Anslut batterikablarna till batteriet. Se till det positiva (röda) kabeln är ansluten till terminalen märkt med ett "+"-tecknet. Det negativa kommer att ansluta till den återstående terminalen.
9

Starta bilen för att se till startmotorn fungerar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126675.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.