Tecken på en Bad Bränsletrycksregulator

Bränsle är livsnerven i våra bilar. Vi kan inte gå någonstans utan den. Bränsle tryckregulatorer är enheter som hjälper till att reglera mängden bränsle som går från din bensintank till motorn och trycket i bränsletanken. Dessa regulatorer är utformade för att hjälpa dig att få den optimala mängden energi och miles av varje droppe bränsle. Tecken på en dålig bränsle regulator är många, så var uppmärksam på dem och kontakta en mekaniker vid första tecken på problem. Rough kör

Motorn kommer att kämpa för att köra och kommer muller och vibrera. Vibrationerna kommer att märkas i bilen och på ratten. Det kommer att snubbla och fräser när du kör.
Stalling

Motorn kan stanna, särskilt på morgnarna. Det får inte slå över huvud taget, eller kan stanna ute strax efter att motorn antänds. Detta beror på en felaktig mängd bränsle når motorn.
Bad tändstift

Dina tändstift kommer att brytas ned mycket snabbt. Detta beror på att motorn får arbeta hårdare och skjuta mer el ur pluggarna än behövs. Du kan kontrollera din tändstift enkelt genom att lyfta ut tändkabeln och ta bort pluggen med en speciell tändstiftsnyckel. Om dåligt, kommer pluggarna täckas i svart sot.
Bad Bränslepump

bilens bränslepump blir särskilt bullriga och kommer muller eller stamma på ett liknande sätt till stannat motorn.
Minskade Gas Mätarställning


gas körsträcka kan minska dramatiskt. Detta beror på att motorn använder mer bränsle än nödvändigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127422.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.