Hur man tar bort fläcken en magnet vänster på en bil

Magneter gör ett bra jobb med att hålla sig till metall, men när de appliceras på ytan av en bil, kan de repa lacken. Det beror på magneten plockar upp mikroskopiska metallspån och, när magneten är på bilen, pressar metallen mot färgen. Mer troligt, men, smuts och grime på bilen får dras över färgen medan magneten tas bort, eftersom de flesta magneter inte lyfts rakt upp från bilen. Saker du behöver
Bil Bucket
rengöring tvål
Microfiber handdukar
Chamois
Slang
Microfiber mitt
Automotive detalj bespruta
Automotive detaljer renare /polish
Automotive specificerar vax
skumapplikator pads
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen på en skuggig plats. Tvätta bilen med tvål biltvätt, hinken, slangen, och microfiber mitt. Se till att tvätta bilen uppifrån och ner så någon smuts från botten av bilen inte repa lacken på toppen av bilen. Torka bilen med sämskskinn.
2

Applicera rengöringsmedel /polish till skumapplikatorn pad. Gnid polish på repad yta i en cirkelrörelse för att rensa upp i avslut. Sedan polera bort polish med en microfiber handduk.
3

Applicera vaxet till en ny applikator pad, sedan applicera vaxet på ytan i en cirkulär rörelse. Låt vaxet dis över på ytan, torka sedan av den med en cirkelrörelse och en microfiber handduk.
4

Spraya ytan med fordonsindustrin detaljer spray, torka sedan rent med en fräsch mikrofiber handduk i en cirkelrörelse. Titta ner på sidan av ytan och leta efter repor. Vid behov, upprepa steg 2 till 4 för att klara upp eventuella kvarvarande repor.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126623.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.