Hur du ändrar dimljus på en BMW 540

BMW 540i är en populär sedan med en kraftfull 4,0-liters V8 under huven och en sport-fjädring. Dimljusen på 540, som de flesta bilar, är i en utsatt plats där de kan bli knäckt och skadade från stenar och skräp flyga av vägen. Byta en trasig eller skadad dimstrålkastare är relativt lätt och tar minst verktyg och expertis. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Tänger
platt skruvmejsel
Fog-lampaggregatet
Visa fler instruktioner
1

bort den plastnät ligger precis till höger om den vänstra dimma-lamphus och till vänster om den högra höljet. Lokalisera den lilla tappen skruvarna på den inre, övre delen av dimma-lampaggregaten. Använd platt skruvmejsel för att försiktigt dra den lilla, inre runden fliken på skruven ner lite.
2

Dra större runda fliken ligger runt den mindre fliken nedåt samt att ta bort stiftet skruvarna . Lägg skruvarna åt sidan så att de inte är missriktad. Dra den övre delen av nätet bort från bilen, så att den svänger på basen. Avlägsna maska ​​bit och ställ den åt sidan.
3

Ta bort de 7 mm bultarna som håller dimman-ljus montering på plats med en hylsa och ett spärrskaft. Ställ in skruvarna åt sidan. Ta bort dimman-lätt montering genom att dra den del närmast mitten av bilen utåt. Enheten kommer svänga på kanten nära den yttre delen av bilen så att den kan tas bort.
4

Koppla den elektriska kontakten som går till baksidan av dimma-ljus montering. Anslut kablarna till det nya dimma lätt montering. Installera den nya dimma-lätt montering genom att skjuta den kant som går i riktning mot den yttre delen av bilen i första och sedan vrida den andra sidan av aggregatet på plats. Byt skruvarna. Installera om plastnät genom att installera botten först och sedan vrida upp. Tryck de två plaststiftet skruvarna i hålen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126452.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.