Hur du ändrar en A4 Pannlampa

A4 är en populär medelstora sedanmodell från tyska biltillverkaren Audi. Den A4 konkurrerar med liknande modeller från Mercedes och BMW och har sålts i mycket stort antal i den nordamerikanska marknaden. Precis som alla bil, kan det A4 drabbas av trasiga, flisas eller repig strålkastare. Det enda sättet att åtgärda detta är genom att installera en ny strålkastare, vilket på ett A4 är mycket enkelt. Instruktioner
1

Öppna huven genom att dra i spaken, som ligger i det inre. Leta toppar av strålkastare, som är dolda när huven stängs.
2

Ta bort de två skruvarna som håller den övre delen av strålkastaren på plats. Dessa är placerade mellan framsidan av strålkastare och motorrummet och tas bort med en Torx bit. Ställ in skruvarna där de inte kommer att bli missriktad.
3

Lossa skruven till vänster (om du arbetar på höger sida strålkastare, som du tittar på bilen) i strålkastare ett par inches tillbaka från fronten av bilen. Om du arbetar på vänster strålkastare, kommer skruven vara placerad till höger. Lossa skruven ett varv eller två tills du känner huset lossa lite. Det är inte nödvändigt att ta bort skruven helt.
4

Lossa skruven som håller den andra sidan av strålkastarhuset på plats. Denna skruv är belägen längre bak i motorrummet än den andra skruven och är lite mer svårtillgänglig. Lossa skruven tills du känner höljet lossnar, men ta inte bort skruven helt.
5

Dra strålkastarhuset rakt fram för att ta bort den från bilen. När det är tillräckligt långt ut för att få tillgång till kablarna, koppla ur ledningsnätet. Var försiktig så att du inte tappar strålkastarhuset eller repa stötfångaren när du tar bort strålkastaren.
6

Anslut ledningsnätet till baksidan av det nya strålkastare, se till att selen sitter ordentligt fast. Montera strålkastaren genom att försiktigt skjuta in det i strålkastaren urtaget. Tråd i topp två Torx skruvar men dra inte åt dem. Dra åt de nedre skruvarna med Torx bit och dra sedan åt de två skruvarna. Slå strålkastarna på att strålkastarna fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126417.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.