Hur man byter strålkastaren i en Mazda 6 Bil

Strålkastarna i Mazda 6 är sammansatta enheter som använder en halogenlampa installeras i den bakre delen av strålkastare montering. De halogenlampor bör ändras eftersom ett par när du märker man har slutat fungera eller om man är mycket svagare än den andra. Replacement halogenlampor för din Mazda 6 är tillgängliga via Mazda-återförsäljare eller på de flesta bildelar butiker. Instruktioner
1

Se strålkastare strömbrytaren är i avstängt läge sedan öppnar huven på din Mazda 6. Leta reda på glödlampan på baksidan av strålkastare församling.
2

Koppla den elektriska kontakten från basen av glödlampan genom att trycka på lås-fliken och dra kontakten rakt ner. Lay kontakten kabelstammen åt sidan för nu.
3

Fatta glödlampan vid basen med handen och vrid den moturs tills den är fri från pannlampan. Dra glödlampan rakt ut ur aggregatet och kassera den.
4

Placera den nya lampan i baksidan av strålkastare montering, var noga med att inte vidröra glaset delen av kolven. Vrid glödlampan medsols, låsa den på plats, skjut den elektriska kontakten på basen av löken tills låsfliken ingriper.
5

Flytta till motsatt strålkastare och upprepa processen för att ändra andra glödlampa. Vrid strålkastare slå på och kontrollera strålkastarna fungerar som avsett.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126404.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.