Vad är det bästa sättet att Tape ett bilfönster?

Tape används i bilrutor av två skäl. Först, ibland en skada bilfönstret måste ersättas helt, inklusive remsor och gjutning som går med det. När detta inträffar, kan du använda tejp för att skydda lacken runt fönstret så att mindre skada är skedd. Andra, när ett fönster är helt trasig och har ännu inte fastställts, kan du använda tejp för att täta fönstret stängdes tillfälligt medan du beställa ett nytt fönster för att installera. Tejp för att skydda Billack

En ny bil fönster, speciellt ett nytt fönster i dörren, vilket är den mest lik DIY fönster installationsverksamhet, kan vara svåra att installera. Du kommer att behöva ta bort hela den gamla fönstret ska ha tillräckligt med utrymme för att passa det nya fönstret i och skjut den på plats. Undersök om din gamla fönster placerades. Finns det en list som går runt kanten på fönsterkarmen? Om det finns, måste du ta bort den. Det kan limmas på, parantes på, eller helt enkelt skjuts på plats och komprimerad. Oavsett vilket sätt, kan ta bort det lätt skada lacken längs sidorna av bilen där ytan och fönsterkarmen möts.

Att undvika denna skada, använd maskeringstejp och skapa en barriär längs hela fönsterkarmen, täcker all färg inom en tum eller två av fönstret själv. Om din gjutning har fästen, koppla ur dem och dra ut den. Om den är limmad i - ett gemensamt förfarande - använd en liten borr för att skapa hål i limmet för gjutning sprickor, sedan använda pianotråd eller en liknande tråd att såga igenom limmet och ta bort listen helt. Detta kommer att ge dig tillräckligt med utrymme för att ta bort den gamla glasbit.
Tape Brutet fönsteröppningar
p Om du inte omedelbart kan reparera en sidoruta på bilen, försegla det tills reparation kan göras. Plast är den mest populära och förmodligen mest pålitliga valet. Använd så tunga plast som du har tillgängligt. En sopsäck kan fungera, men en gammal presenning som kan skäras isär är ännu bättre. Eftersom du vill att plasten fastnar på plats och skapa en pålitlig, vädertålig tätning, undvika att använda maskeringstejp och byta till silvertejp istället.

Skär plasten i formen som du behöver, gör det flera inches större än fönstret själva ramen. Använd två eller tre sektioner av tejp för att binda plast till toppen och botten av fönstret, drar plasten spänd som du gör det. Du vill ha så lite ge i temporära barriären som möjligt. När de övre och nedre ändarna är på plats, kör långa remsor av tejp runt hela fönsterkarmen, åtminstone två av dem. Lämna ingen fläck öppna och tryck lätt på den tejp för att säkerställa att man har bildat en fullständig tätning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126349.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.